Noe å gjøre i sommer! Sjekk ut denne siden - kanskje finner du noe du vil være med på?

Sommeraktiviteter for barn og unge

På denne siden finner du mange og ulike sommeraktiviteter for barn og unge. Vi fyller på med spennende ting å gjøre!

Sommerskolen

Sommerskolen er et gratis tilbud i uke 25 og 33, til deg som avslutter 3.-10. trinn. Les mer her: www.baerum.kommune.no/sommerskolen

Sommerskolen 2.JPG

Aktiviteter - bare for barn og unge!

Hovedbasene er på Kadettangen, Helset, Motorsenteret, Arena Bekkestua, Rykkinn fritidshus, Punkt Y, Marie P. og Østeråsklubben.

I tillegg arrangeres sommerleir på Kalvøya med KFUK/KFUM.

Vi vil legge til rette for aktiviteter ute, men har alternativer inne ved dårlig vær.

Camp Kadettangen – hovedbasen

• Alder: Alle
  • Tid: Klokken 13:00-20:00. Uke 27, 28, 29, 30
  • Sted: Kadettangen
  • Aktiviteter: Vi setter opp en lounge med enkel servering og musikk og underholdning for ungdom. Her finner du også utlånsbod med strandleker og strandutstyr. Camp Kadettangen er bemannet av ungdom i sommerjobb, og kulturprosjektledere og ungdomsarbeidere fra Ungdom og fritid (UFB). Blir det dårlig vær kan ungdommene bli med på aktiviteter som kino eller bowling. Aktiviteter annonseres fortløpende på Ungdom og fritid på Instagram og Ungdom og fritid Bærum kommune sin side på Facebook.

Krever ingen påmelding.

K22 (Artista)

Rud Rampland

Skateområdet utenfor Bærumungdommens Motorsenter er nyoppusset og åpent for alle gjennom hele sommeren.

• Tid: Mandag til fredag, kl. 14–20, hele sommeren
  • Sted: Bærumungdommens Motorsenter, Løxaveien 2, Rud
  • Aldersgruppe: alle

Mer informasjon: www.facebook.com/Rud.Rampland Krever ingen påmelding.

Skatecamp – UFB x Viken skateboardforening (VSF)

• Tid: Klokken 11-16, uke 25, 26, 33. Obs: Stengt tirsdag 21. juli.
  • Sted: Arena Bekkestua, Gamle Ringeriksvei 55, Bekkestua
  • Alder: Fra 8 år og oppover
  • Aktivitet: Campen er åpen for alle nivåer og du blir veiledet etter eget ønske og nivå. Det blir free skate og morsomme, små konkurranser. Sparkesykkel og rulleskøyter er også velkommen.
  • Det er ikke påmelding til årets skatecamp, så det er bare å møte opp i åpningstiden.

Sommer på Rykkinn - Rykkinn fritidshus, Skattkammeret, Frivilligsentralen og Forandringshuset

• Tid: Uke 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
  • Sted: Tyttebærstien 30, Rykkinn
  • Alder: over 13 år
  • Aktivitet: Det blir camper og sommeraktiviteter med gjengen på Rykkinn. Tirsdager og torsdager klokken 14:00-20:00 er det åpen klubb på fritidshuset for ungdommer over 13 år. I uke 27 og 31 blir det sommerskole på Høvik. Mer informasjon kommer. Følg med på Ungdom og fritid Bærum kommune sin side på Facebook og hjemmesidene til Skattkammeret, Frivilligsentralen og Forandringshuset direkte, se linker her:

Klikk her for informasjon og påmelding - Skattkammeret på Rykkinn.

Klikk her for informasjon og påmelding - Rykkinn frivilligsentral.

Klikk her for informasjon og påmelding - Forandringshuset Bærum.

BUA Bærum

Aktivitet: Lån av utstyr til sport og friluftsliv. Gratis. Krever ingen påmelding.

• Tid: 14:00-18:00 mandag, tirsdag, torsdag, i uke 27, 28, 29, 30: tirsdag og torsdag 12:00-16:00
  • Sted: Dønskiveien 50, Gjettum

Marie Plahte Summercamp

• Tid: Uke 25, 26 og 33
  • Sted: Dønskiveien 50, Gjettum
  • Aktivitet: Summercamp med fokus på vennskap, mangfold og inkludering. Det blir musikk fra alle verdens hjørner og det blir servert mat fra forskjellige steder. Det blir ulike leker hver dag. Leker som innbyr til samarbeid og moro. Maling, vannkrig, turer, jordbærplukking, altitude, gårdsbesøk og tur til Tusenfryd.
  • Påmeldingsinformasjon kommer via Marie Plahte sin side på Facebook og Ungdom og fritid Bærum kommune sin side på Facebook.
    Send en privat melding!

Åpent på Østerås fritidssenter

• Tid: Onsdager 13:00-21:00 i juni og august
  • Sted: Eiksveien 104, Østerås
  • Aktiviteter: basketball, volleyball, fotball, gaming, biljard, bordtennis. Krever ingen påmelding.

Sommerklubb på Kalvøya med KFUM/KFUK

• Tid: kl. 09-15, i uke 25, 26, 32 og 33
  • Sted: Kalvøya
  • Alder: 4.-7. klasse.

Glad i å bade, padle kano, slappe av i sola, spise is, klatre i trær, spille fotball eller drive med makramee i skyggen? På Sommerklubben er det noe for enhver smak og du får selv være med å bestemme hva vi skal gjøre. Vi har vårt eget område på Kalvøya, og erfarne ledere passer på at alle har det bra.

Prisen for 1 uke er 1200 kr (mandag–fredag).

Nytt i år er at det er mulig for barn å møte opp og leveres på togstasjonen på Skøyen og Hauketo i uke 32 og 33. En leder vil reise sammen med barna til og fra Kalvøya. Pris på togbillett kommer i tillegg til deltakeravgiften.

Mer informasjon og påmelding til KFUM/ KFUK sin sommerklubb