Denne julen blir annerledes. Det å holde seg aktiv og delta sosial , selv med alle restriksjonene som gjelder, gjør godt. Her løfter vi frem noen forslag. Skulle du ønske eller trenge hjelp, bistand eller hjelp, ber vi deg kontakte en av de sosiale- eller hjelpetelefonene.

 Når kropp eller hode holder seg i gang kan det skape gode positive reaksjoner. Her kommer en liten gruppe aktiviteter du eller dere kan finne på. Kanskje du føler eller liker andre ting å gjøre? Bare sett i gang!

Her finner du noen aktivitetsforslag!

Kommunen har egne tilbud til deg som ønsker en samtale. 

Psykososialt kriseteam - ved alvorlige hendelser

Døgnåpen vakttelefon. Kriseteamet yter bistand ved alvorlige hendelser. Les mer om Psykososialt kriseteam (pdf).

  • Nummeret er 67 56 44 40.

Skolehelsetjenesten/psykisk helseteam barn og unge

Åpningstid mandag-fredag 8.00-15.30.

  • 415 16 819 (for ungdomsskole og videregående skole)
  • 951 24 287 (for barneskole)

Seniortelefonen: 67 50 82 00

Her kan du snakke med sosialrådgivere som jobber på seniorsentrene i Bærum. Telefonen er betjent kl. 9–15 alle hverdager. Kommer du ikke igjennom på telefonen, ber vi deg legge igjen navn og nummer så kontakter vi deg. Du kan også sende en e-post til seniortelefon@baerum.kommune.no

Demenstelefonen: 47 66 55 00

Her kan du snakke med demensrådgiver. Kommer du ikke igjennom på telefonen, ber vi deg legge igjen navn og nummer så kontakter vi deg.

Barnevernvakten i Asker og Bærum: 67 50 47 70

Alle barn og unge kan ringe hvis de opplever vold i hjemmet, er utsatt for overgrep, er redd for tvangsgifte eller opplever andre akutte og vanskelige situasjoner. Også voksne som er bekymret for barn og unge, eller har mistanke om at barn og ungdom utsettes for vold og overgrep kan ringe barnevernvakten.
Barnevernvakten er døgnåpen.

Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte: 80