Bilde Lindelia eksteriør

Lindelia legger høyt og fritt på Gjettum, med utsikt over Oslofjorden i sør og til Kolsåstoppen i nord. Det er sentralt med T-banestasjon og gode bussforbindelser.

Lindelia er Bærums nyeste sykehjem, topp moderne og utstyrt med mye velferdsteknologi som gjør hverdagen for beboerne og medarbeidere bedre. Velferdsteknologien legger til rette for at beboerne opplever verdighet og trygghet tilpasset sine behov, samt for at de trygt kan bevege seg ute og inne. For medarbeidere er velferdsteknologien en trygghet for at det gis nødvendig helsehjelp når det trengs, uten å forstyrre unødig.

Beboerne har store flotte rom med eget bad som er godt tilrettelagt. Avdelingene er delt opp i tre enheter med åtte beboere i hver enhet. Det er eget oppholdsrom og kjøkken tilknyttet enhetene.                                                                                        

Vi har høye faglige ambisjoner og samarbeider med flere utdanningsinstitusjoner. Blant annet tar vi imot studenter fra ulike helseutdanningsretninger. Dette er med på å styrke og utvikle oss faglig.

Fotterapeut og frisør drifter privat, og tar gjerne imot kunder utenfra.

Det er viktig for oss at beboerne så langt som mulig får leve livet sitt etter sine ønsker og behov i samarbeid med oss som jobber her, pårørende, venner og frivillige.

Lindelia sykehjem eksteriør 2 Lindelia sykehjem eksteriør 3 Lindelia sykehjem eksteriør 4 Lindelia sykehjem interiør 1 Lindelia sykehjem interiør 2 Lindelia sykehjem interiør 3 Lindelia sykehjem interiør 4

En av våre nærmeste naboer er Gjettum Ungdomsskole, som vi har et godt samarbeid med. Her er det gjensidig erfaringsutveksling mellom generasjoner.

Vi har også et samarbeid med Sandvika videregående skole, «Livsglede», hvor elevene bidrar med aktiviteter og sosiale tiltak. Flere av disse vil etterhvert bli våre kollegaer.

Vår kafé er åpen alle dager for både beboere og besøkende. 

Tjenesteleder er Grete Haugland, tlf. 90 01 21 41.

Velkommen til Lindelia!

Nøkkelinformasjon

Informasjon til beboere og pårørende august 2020 (pdf)

Besøksadresse

Lindelia 41-51
1346 Gjettum

Reise til Lindelia sykehjem

    Reise fra Lindelia sykehjem