Åpningstider

Omsorgsboligen har ikke spesifiserte åpningstider

Telefon

Sentralbord: 67 50 88 40 (mandag-fredag klokken 10 - 14) Døgnbemannet telefon/ansvarsvakt: 481 13 336

Besøksadresse

Gamle Drammensvei 25
1369 STABEKK

Her ser du månedens aktiviteter ved å trykke på bildet

Tjenesteleder Marita Johanne Lindström telefon 456 64 997

Avdelingssykepleier er Kari Østby telefon 67 50 88 33/ 918 36 676

Nøkkelinformasjon

Omsorgsboligen

Gamle Drammensvei omsorgsbolig ble etablert i 2015. Den ligger i nærheten til Stabekk sentrum med nærbutikker og kafe. Leilighetene har vidt utsyn, gode sol- og lysforhold. Det er opparbeidet gangstier og sansehage bak huset. I nærområdet er det flere turstier. Nordraaksvei bo og behandlingssenter er nærmeste nabo til omsorgsboligen, og vi har anledning til å benytte noen av fasilitetene der.

Leilighetene

Gamle Drammensvei omsorgsbolig består av 79 leiligheter hvor av 75 er på 40 kvm og 4 på 60 kvm. Disse er beregnet på par. Hver enkelt beboer disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som "livsløpsbolig".  Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenavdeling, sovealkove og bad. De store leilighetene har eget soverom. Brannvarslingsanlegg og trygghetsalarm er montert i alle leiligheter. Det er en verandra med plass til et lite bord + stol og mulighet å montere blomsterkasser til hver bolig, bortsett fra de på bakkeplan, der det er utgang til en liten hage.

Kontor og personalbase

Administrasjon og personalbase finner man i 2. etasje.

Tilbud

Fellesskap og aktiviteter

I tillegg til leilighetene er det ulike muligheter for fellesskap med de andre beboerne, gjennom å benytte felles oppholdsrom eller sofakrok i hver etasje.Vi har miljøvert som tilrettelegger fellesaktiviteter utifra beboernes ønsker og behov, i tillegg har vi trening med fysioterapeut fast to ganger i uken.

Aktivitetsplanenen er hengt opp flere steder på huset og ligger til høyre her på siden.

Faste aktiviteter

Ukentlige aktiviteter:

  • Mandag er det ulike arrangementer i regi av miljøverten
  • Tirsdag er det trening med fysioterapeut
  • Onsdag er det ulike arrangementer i regi av miljøverten
  • Torsdag er det trening med fysioterapeut
  • Fredag er det høytlesning med leseombud

Måltider

Det er mulig å lage egen mat i leilighetene. Det er anledning til å bestille abonnement på  middag fra Bærum Storkjøkken, dette serveres i 2 av fellesstuene. Kaffe serveres rett etter middagen.

Lege

Omsorgsboligen har ingen tilsynslege. Man velger selv hvem som skal være ens fastlege. Timebestilling utføres av beboeren selv, man kan selvfølgelig spørre personalet om hjelp.

Hjemmesykepleie / Hjemmehjelp

Dette tildeles etter vedtak fra Tildelingskontoret og gis ut fra den enkeltes behov. For hjemmehjelp/bistand i hjemmet betaler man en egenandel. 

Frisør og fotpleier

Frisør og fotpleier kan komme hjem til leiligheten etter avtale direkte med frisør/ fotpleier. Det er også mulig å benytte frisør i nabobygget.  Kontant betaling.

Sansehagen

Sansehagen består av benker, bord, gressplen og vekster som gjør hagen innbydende og koselig. Her kan man sitte både i sol og skygge. Hagen er på baksiden av huset og den er tilrettelagt for rullestolbrukere. På forsiden av huset er det også koselige uteplasser med benker og bord.

Planlagte tilbud

  • Det kommer en informasjonsskjerm i 1. etasje
  • Vi planlegger å få kafe  i 1. etasje  
  • Vi skal få en vareautomat og kaffemaskin.