Åpningstider

Boligene er døgnåpne

Telefon

Sentralbord: 67 50 83 00 kl. 07.45 -15.15 mandag - fredag

Besøksadresse

Vestre Almelien 28 / Capralhaugen 70
1358 JAR

Trykk på bildet under for å se månedens aktiviteter:

  • CABO1|
  • CABO2

Tjenesteleder, Nina Gustad, telefon: 67 50 83 05 / 482 57 896

Avdeling 1; avdelingsleder Siri Dønheimtelefon: 67 50 78 29

Ansvarsvakt CABO 1: 67 50 78 31

Avdeling 2; avdelingsleder Jeanette Haugentelefon: 67 50 83 03

Ansvarsvakt CABO2: 67 50 83 11

Nøkkelinformasjon

Omsorgsboligen

Capralhaugen omsorgsbolig består av to bygninger som ligger ved siden av hverandre, men har ulike adresse.  Omsorgsboligene ligger vakkert til på Jar med utsikt over Oslofjorden. Tomten har gode sol- og lysforhold og er ikke støybelastet. Østerås kjøpesenter ligger ca 2-3 km unna.

Capralhaugen omsorgsbolig - Avdeling 1

Adresse:Vestre Almelien 28, 1358 JAR

Capralhaugen omsorgsbolig avdeling 1 (CABO1) består av 44 leiligheter på ca 45 kvm

Capralhaugen omsorgsbolig - Avdeling 2

Adresse: Capralhaugen 70, 1358 JAR

Capralhaugen omsorgsbolig avdeling 2 (CABO2) består av 34 leiligheter. De er på ca 40 kvm for enslige og ca 70 kvm for par.

Felles for begge avdelinger

Hver enkelt beboer disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som "livsløpsbolig".  Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenavdeling, soverom og bad. Brannvarslingsanlegg og trygghetsalarm er montert i alle leiligheter. Det er en verandra med plass til et lite bord + stol og mulighet å montere blomsterkasser til hver bolig, utenom på bakkeplan der det er utgang til en liten hage. Det er mulighet for å leie garasjeplass i kjelleren på begge bygg, for de beboere som har bil.

Tilbud

Fellesskap og aktiviteter

I tillegg til leilighetene er det ulike muligheter for fellesskap med de andre beboerne, gjennom å benytte felles oppholdsrom og felles stuer. Vi har miljøvert som tilrettelegger fellesaktiviteter utifra beboernes ønsker og behov.

Aktivitetsplanenen er satt opp flere steder i boligene og du finner den her til høyre på siden. Vi pleier også å legge den ut på Facebook-siden vår under Arrangementer.

Måltider

Det er mulig å lage egen mat i leiligheten hvis man klarer det. Ellers serveres middag i  felles kantine/stue, dette må man inngå abonnemet om. Middag kommer fra Bærum Storkjøkken. Frokost, lunsj og aftensmat tilberedes og spises i hver leilighet, dette gjør man selv. Eventuelt bistand fra personal skjer etter vedtak ut i fra egen mestring.

Lege

Omsorgsboligen har ingen tilsynslege. Man velger selv hvem som skal være ens fastlege. Timebestilling skjer på vanlig måte.

Hjemmesykepleie / Hjemmehjelp

Dette tildeles etter vedtak fra Tildelingskontoret og gis utifra den enkeltes behov. For hjemmehjelp/bistand i hjemmet betaler man en egenandel. Helsehjelp ved hjemmesykepleie er gratis.

Frisør og fotpleier

Frisør og fotpleier kommer til boligen - frisør etter avtaler og fotpleier hver 6. uke. Time bestilles på forhånd direkte til frisør eller fotpleier. Personalet kan også være behjelpelig med å bestille timer. Betaling skjer direkte til frisøren/fotpleieren.

Røde Kors

Røde Kors kommer ukentlig med kiosktralle for salg av kioskvarer.