Åpningstider

Boligen er åpen hele døgnet

Telefon

67 17 78 48

Besøksadresse

Valkyrieveien 15
1349 RYKKINN

Her kan du se månedens aktivitetsprogram ved å trykke på bildet

Avdelingsleder, Nina Isaksen, tlf. 67 17 78 06

Tjenesteleder, Anne-Margrethe A. Bull, tlf. 67 17 78 02

Nøkkelinformasjon

Omsorgsboligen

Berger omsorgsbolig ligger vakkert til på Rykkinn. Tomten har gode sol- og lysforhold og er ikke støybelastet. Det er gangavstand til nærbutikk med post-i-butikk. Rykkinn kjøpesenter, Rykkinn bibliotek og Rykkinn seniorsenter ligger alle i nærheten.

Leilighetene

Berger omsorgsbolig består av 17 leiligheter. 15 av disse er på ca 45 kvm bruksareal for enslige og 2 leiligheter på ca 55 kvm for par. Hver enkelt beboer disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som "livsløpsbolig".  Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenavdeling, soverom og bad. Brannvarslingsanlegg og trygghetsalarm er montert i alle leiligheter. Det er en verandra med plass til et lite bord + stol og mulighet å montere blomsterkasser til hver bolig, utenom på bakkeplan der det er utgang til en liten hage.

Tilbud

Aktivitetsprogram for hver måned finner du her på siden til høyre og på vår Facebook side.

Hver tirsdag kl. 10.30-13.00: Vaffelsalg i Storstua. 

Fellesskap og aktiviteter

I tillegg til leilighetene er det ulike muligheter for fellesskap med de andre beboerne, gjennom å benytte felles stuer. Beboerne på omsorgsboligen kan benytte seg av aktivitetstilbudet på Berger sykehjem som ligger vegg-i-vegg. Det blir hengt opp aktivitetsplan i boligen, og man kan også se den på denne siden.

Måltider

Det er mulig å lage egen mat i leiligheten hvis man klarer det. Ellers serveres felles middag i  storstua i boligen. Middag kommer fra Bærum Storkjøkken, dette kan man abonnere på. Frokost, lunsj og aftensmat tilberedes og serveres i hver leilighet etter vedtak.

Lege

Omsorgsboligen har ingen tilsynslege. Man velger selv hvem som skal være ens fastlege. Timebestilling skjer på vanlig måte.

Hjemmesykepleie / Hjemmehjelp

Dette tildeles etter vedtak fra Tildelingskontoret og gis utifra den enkeltes behov. For hjemmehjelp/bistand i hjemmet betaler man en egenandel. Helsehjelp ved hjemmesykepleie er gratis.

Frisør og fotpleier

Det er frisør og fotpleier på sykehjemmet som beboene ved omsorgsboligen kan benytte seg av. Time bestilles direkte hos frisør/fotpleier. Personalet ved omsorgsboligen kanogså  være behjelplig med dette. Betaling skjer direkte til frisøren/fotpleieren.