Atriumgården omsorgsbolig

Vakttelefon 906 21 258 

Atrium 1:  Avdelingsleder Synnøve Størseth, telefon: 67 50 45 31  

Atrium 2: Avdelingsleder, Pål Kristiansen, telefon: 67 50 45 24 

Tjenesteleder Kari Friedmann, telefon: 67 50 45 18 / 906 21 632

Nøkkelinformasjon

Omsorgsboligen

Atriumgården omsorgsbolig ligger midt i hjertet av Sandvika sentrum, mellom Kulturhuset og Sandvika Storsenter. Sandvika område er i stadig vekst med  og det er gode kommunikasjonsmuligheter i forhold til offentlig transport.

Leilighetene

Atriumgården omsorgsbolig består av 50 leiligheter på ca 55 kvm bruksareal. Leilighetene er fordelt på inntil seks etasjer. Hver enkelt beboer disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som "livsløpsbolig".  Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenavdeling, soverom og bad. Brannvarslingsanlegg er montert i alle leiligheter, i tillegg er der varslingssystem med to-veis-kommunikasjon slik at det er lett å få kontakt med personalet. Det er en veranda med plass til et lite bord + stol til hver leilighet. Boligen er døgnbemannet.

Resepsjonen

Resepsjonen tar seg av sentralbordet og formidler bestillinger og beskjeder vedrørende de ulike tjenester som sentret tilbyr.

Tilbud

Fellesskap og aktiviteter

I tillegg til leilighetene er det ulike muligheter for fellesskap med de andre beboerne, gjennom å benytte felles oppholdsrom. I tilknytning har vi en kantine som er åpen hver dag. Det er et stort fellesareal med flere sittegrupper og et aktivitetsrom. Vi har miljøvert/kulturansvarlig som tilrettelegger fellesaktiviteter ut i fra beboernes ønsker og behov.

Aktivitetsplanene vises på skjerm i inngangspartiet, kan også ses her på siden til høyre og på vår Facebook-side under Arrangementer.

  • Mandag: Felles underholdning med levende musikk og dans
  • Tirsdag: Trening med Personlig Trener eller fysioterapeut
  • Onsdag: Strikkeklubb
  • Torsdag: Trening med Personlig Trener eller fysioterapeut
  • Torsdag: Håndarbeidskveld
  • Fredag: Sangstund med musikk
  • Søndag: Søndagskaffe i foajeen

 Dagaktivitetstilbud:

Omsorgsboligen har daglig tilbud i aktivitetsrommet fra kl. 10:00 - 14:00 for de med lettere kognitiv svikt og demenssykdom. Lunsj og middag er inkludert i tilbudet, man betaler for maten.

Måltider og Kantinen

Det er mulig å lage egen mat i leiligheten hvis man klarer det. Felles bespising skjer i kantinen med middag fra Bærum Storkjøkken, som man kan inngå abonnement med.

Lege

Omsorgsboligen har ingen tilsynslege. Man velger selv hvem som skal være ens fastlege. Timebestilling skjer på vanlig måte.

Hjemmesykepleie / Hjemmehjelp

Dette tildeles etter vedtak fra Tildelingskontoret og gis ut i fra den enkeltes behov. For hjemmehjelp/bistand i hjemmet betaler man en egenandel. Helsehjelp ved hjemmesykepleie er gratis.

Frisør og fotterapeut

Det er frisør og fotterapeut er etablert i bygget. Man bestiller og betaler direkte til frisør/fotpleier.

Åpningstider

Boligen har åpent kl. 7 - 22 beboere og besøkende må ha adgangskort.

Kafeteriaen er åpen alle dager fra kl. 10 - 15

Telefon

67 50 44 80

Besøksadresse

Claude Monets allé 21
1338 SANDVIKA

Her finner du månedens aktiviteter ved å trykke på bildet17.mai_kopi.jpg