Line Graff Nesse / Prosjektøkonom

Line tok steget fra det private til Bærum kommune for å kunne jobbe tett på investeringsprosjekter. Nå jobber hun med en investeringsportefølje hvor det skal investeres over 7 mrd de neste fem årene.

Line Graff Nesse

Alder
30
Stilling
Prosjektøkonom
Utdannelse
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), 2007 - 2012 Master's Degree, Industrial Economy and Technology Management, med utveksling til National University of Singapore

Lang vs. laaaaaang sikt.

Line jobber med å fastsette kostnadsrammene til prosjektene, vurdere usikkerhetsbildet i prosjektene og støtte de prosjektansvarlige i alt knyttet til prosjektøkonomi. Line jobber også med budsjettering av kommunens eiendomsinvesteringsportefølje de neste fire årene. Om du synes fire år er et langsiktig perspektiv i denne stadig raskere omskiftelige verden, så gjør Line faktisk den samme øvelsen for de neste 20 årene også. Det som gjør det spennende, ifølge Line, er forståelsen det gir for den samfunnsøkonomiske kabalen og hvordan alt henger sammen.

Line er god med tall, og hennes egen utregning viser at hun antageligvis måtte ha vært 50 år gammel for å få en tilsvarende stilling i det private.

Møt dine fremtidige kollegaer