Hans-Christopher Ramstad / Prosjektansvarlig

En ensom svale gjør ingen sommer. Men kan to års erfaring gjøre deg til en prosjektansvarlig? I Hans-Christophers tilfelle er svaret ja.

Hans-Christopher Ramstad

Alder
27 år
Stilling
Prosjektansvarlig
Utdannelse
Økonom fra Handelshøyskolen i Tromsø (2014)

Som man spør, får man svar.

Hans-Christopher flyttet tilbake til hjemkommunen etter studier og jobb i Tromsø, der han jobbet for en lokal entreprenør innen byggebransjen. Som han selv sier, siktet han nokså høyt da han søkte på jobb, og begynte med skrekkblandet fryd i Bærum kommune i august 2017.

For med kun to år på baken, føler man seg noen ganger på tynn is. Da er det godt å ha mange, flinke kolleger som velvillig gir svar. Å ha en sidemannskontrollør gir trygghet.

Og når man tar til seg erfaringen fra kolleger, finner man seg plutselig i en situasjon der man har ansvaret for tre vidt ulike prosjekter, bare noen måneder etter at man har begynt. Det begynte med en enkel firemannsbolig for personer med rusproblemer. Nå jobber han også med rehabiliteringen av et gammelt sykehjem på Kolsås, underetasjen av en gammel blokk samt rivningen og byggingen av omsorgsboliger på Emma Hjort.

Å være byggherre er noe helt annet enn å være entreprenør, har Hans-Christopher erfart. Den største forskjellen, er å se helheten, å se ting i et større perspektiv.

Møt dine fremtidige kollegaer