Vi har et prekært behov for autoriserte leger – ta kontakt hvis du har lyst og mulighet til å bidra!

Bærum kommune har et stort behov for leger til viktige funksjoner som skal dekkes i tiden fremover. Du vil inngå i en vikarpool knyttet til Covid-19/koronapandemien og vil jobbe på tjenestesteder avhengig av dine ønsker og kommunens behov. Vi har bl.a. behov for flere leger på nye mottaksavdelinger for Covid-19 pasienter på Dønski sykehjem.

Er du lege med norsk autorisasjon og avsluttet LIS1 så ta kontakt med oss.  Send inn din søknad med informasjon om hvor stor stillingsprosent du kan bidra med og ønsket tidsramme som passer inn med din hverdag. Det kan være et kort engasjement for eksempel frem til sommeren, eller et lengre engasjement ut 2020.  

Rekruttering vil bli gjort fortløpende. Tiltredelse så snart som mulig. 

Arbeidsoppgaver

Medisinsk oppfølging innen pleie og omsorg og helse bl.a.; mottaksavdelinger, sykehjem, legevakt, mm. 

Du må være forberedt på at du vil kunne komme i nærkontakt med smittede. 

Ansatte  over 65 år eller ansatte med hjertesykdom (inkludert høyt blodtrykk), diabetes eller kronisk lungesykdom bør ikke arbeide direkte med Covid-19 pasienter. 

Kvalifikasjoner

Lege med norsk autorisasjon, avsluttet LIS1 og rekvisisjonsrett, HPR-nr. registreres i CV 

Søkere fra land utenfor Skandinavia må ha bestått norskprøve C1

 Personlige egenskaper

  • "stå-på-vilje"

Vi tilbyr

Meningsfullt bidrag i en kritisk situasjon Vi tilpasser et engasjement i den stillingsprosent og lengde (inn til 31.12.2020) som passer.
Mulighet for tilpasset turnus Hvis du ikke ønsker engasjement, kan vi gi deg en timelønnsavtale hvis det passer bedre. Vi kan være behjelpelige med å skaffe tilveie hybel/leilighet (umøblert) til leie ved behov.

Politiattest:

Gyldig politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, i henhold til helse og omsorgstjenesteloven § 5-4 må fremlegges før tiltredelse

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist
30.04.2020
Arbeidsgiver
Bærum kommune
Stillingstittel
Lege
Ansettelsesform
Engasjement
Webcruiter-ID
4220682084
Søk på stillingen