Elin Fjellman Nordbye

Stilling:

Trainee (del av trainee VANN) hos Vann og avløp, Planavdelingen.

Lengde:

8 måneder

Hvorfor Bærum kommune?

Jeg er del av Norsk Vanns trainee-program der vi er i 3 ulike bedrifter i løpet av 2 år (eller i ulike avdelinger i samme bedrift). For meg har det vært kommunene Ringsaker, Asker og Bærum. Jeg valgte denne ordningen ettersom det virket som en super måte å bli kjent med vannbransjen på og få et godt inntrykk av alt du kan jobbe med. Bærum kommune er en fremoverlent og aktiv arbeidsplass med både innovasjons- og pilotprosjekter som er spennende å være med på som ny. De er godt vant med traineer, og er flinke på å raskt få deg inn som en del av arbeidsmiljøet.

Hva motiverer deg i arbeidshverdagen?

Først og fremst er det motiverende i seg å jobbe med å ivareta vår viktigste ressurs. Ellers synes jeg det er motiverende å jobbe med temaer som er spesielt aktuelle for tiden, slik som håndtering av overvann og reduksjon av klimagassutslipp. Det er mye som skjer på denne fronten, og planavdelingen har flere spennende prosjekt på gang, som jeg har fått ta del i.

Funfact?

Om jeg ser på noe lyst i sterkt sollys (f.eks. en hvitmalt vegg) får jeg en ofte en nysereaksjon. Tydeligvis gjelder ikke dette bare meg, fenomenet er kjent som "den fotiske nyserefleksen" eller "ATSJOO-syndromet". Bare å google!

Møt dine kolleger