Appen «Helseoversikt» skal gi gravide og småbarnsforeldre svar på helserelaterte spørsmål. Appen er utviklet i samarbeid med helsestasjonene i Bærum.

Helseoversikt app

Mange har nok opplevd å søke etter svar på nettet, uten å finne informasjon de tør å stole på. Appen «Helseoversikt» har samlet helseråd til gravide og småbarnsforeldre, samt svar på spørsmål, på ett sted. 

Appen er utviklet i samarbeid med helsestasjoner i Norge, blant annet i Bærum, og inneholder svar på spørsmål om alt fra rier og fødestillinger til hva man bør gjøre når babyen har feber. Det finnes også informasjon om hva som skjer på de ulike kontrollene, hva som skjer under fødsel, tips om amming, informasjon om symptomer på barnesykdommer og lignende. 

Gravide kan allerede nå laste ned appen, og i løpet av juni vil også foreldre til barn som er 0-5 år gamle kunne ta den i bruk.  

Det legges løpende til innhold i form av artikler, tips, sjekklister og kurs. Ved å riste på mobilen når du har appen åpen, kan du gi innspill til de som utvikler appen. 

Andre ting som kommer snart:

  • Videokurs: fødselskurs, amming og hva skjer på time hos jordmor og lege?
  • Sjekklister for sykehusbag, førstehjelpsskrin, med mer.
  • Foreldremodul, følg med på barnets vekt og utvikling.

Helseoversikt AS er et norsk selskap som holder til på Fornebu i Bærum.