Telefon

67 50 43 10

E-post

musikk.skole@baerum.kommune.no

Besøksadresse

Otto Sverdrups plass 4
1337 SANDVIKA

Musikk- og kulturskolen holder til i Kunnskapssenteret i Sandvika. Skolen har to fagområder - musikk og visuell kunst - og skal gi flest mulig barn og unge et godt undervisningstilbud innen disse områdene.

Nøkkelinformasjon

Mye av skolens undervisning foregår i grunnskolens lokaler over hele Bærum. Vi har et nært samarbeid med alle korpsene og strykeorkestrene  i Bærum. I tillegg til undervisningen arrangerer vi mer enn 300 konserter og vernissager hvert år. Vi tar på oss små og store spilleoppdrag for bedrifter, institusjoner  og lag/foreninger.

Følg oss på Facebook for å se hva som skjer. 

De aller fleste tilbudene våre har ingen søknadsfrist, man kan søke hele året. 

Selvbetjening

Drømmestipendet 2017

Hvert år får 100 barn og ungdom fra hele landet Drømmestipend på 10.000 kr fra Norsk Kulturskoleråd og Norsk Tipping. Nå er vi på jakt etter Bærums kandidater til stipend for 2017!

Er du mellom 13 og 20 år (født 1997 til 2005) og har en drøm du har lyst til å realisere innenfor kunst- og kultur er du velkommen til å sende oss søknad innen 6. februar. Vi kan nominere inntil seks kandidater, én innenfor hver av kategoriene dans, musikk, visuell kunst, skapende skriving, teater og annet.

Søknad sendes på mail til musikk.skole@baerum.kommune.no

For å vurdere søknaden trenger vi

  • Navn
  • Fødselsår
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Kategori
  • Et bilde av deg
  • En kort beskrivelse av deg selv
  • Dokumentasjon av det du ønsker å bli vurdert på

Beskrivelse av hva som er drømmen din – dette er er viktig punkt i søknaden. Juryen som velger ut de nasjonale vinneren legger mye vekt på den, og dermed blir den også viktig i vår vurdering av hvem vi skal nominere som lokale kandidater.

Du finner mer informasjon på Drømmestipendets hjemmeside www.drommestipendet.no. Legg særlig merke til informasjonen om hvilke filformater som kan brukes for dokumentasjon.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på musikk.skole@baerum.kommune.no eller på telefon 67 50 43 10.

Musikk- og kulturskolen

Musikk - og kulturskolen er en stor kulturaktør i Bærum Kommune og en av de største skolene i Norge. Vi holder til i Kunnskapssenteret i Sandvika.

Postadresse: 
Bærum kommune 
Musikk- og kulturskolen 
Postboks 700 
1304 SANDVIKA