Telefon

67 50 43 10

E-post

musikk.skole@baerum.kommune.no

Besøksadresse

Otto Sverdrups plass 4
1337 SANDVIKA

Musikk- og kulturskolen holder til i Kunnskapssenteret i Sandvika. Skolen har to fagområder - musikk og visuell kunst - og skal gi flest mulig barn og unge et godt undervisningstilbud innen disse områdene.

Velkommen til nytt skoleår!

Vi starter den første uken, fra  mandag 22. til fredag 26. august,  med informasjons-/timeavtalemøter hvor dere treffer læreren, får informasjon om undervisningen og avtaler klokkeslett for spilletime. Informasjonen som blir gitt, er først og fremst for foresatte.

Alle møtene holdes i  musikk- og kulturskolens lokaler i Kunnskapssenteret i Sandvika (Otto Sverdrups Plass 4).

Møtene  vil bli holdt på samme ukedag som man skal ha undervisning. Er det noe som er uklart, kontakt oss på tlf 67 50 43 10. Undervisningen starter mandag 29. august.

Oversikt over møtedager med tidspunkter:

  1. Mandag 22. august (pdf)
  2. Tirsdag 23. august (pdf)
  3. Onsdag 24. august (pdf)
  4. Torsdag 25. august (pdf)
  5. Fredag 26. august (pdf)

Nøkkelinformasjon

Mye av skolens undervisning foregår i grunnskolens lokaler over hele Bærum. Vi har et nært samarbeid med alle korpsene og strykeorkestrene  i Bærum. I tillegg til undervisningen arrangerer vi mer enn 300 konserter og vernissager hvert år. Vi tar på oss små og store spilleoppdrag for bedrifter, institusjoner  og lag/foreninger.

Følg oss på Facebook for å se hva som skjer. 

De aller fleste tilbudene våre har ingen søknadsfrist, man kan søke hele året. 

Selvbetjening

Husk frist for oppsigelse 30. april hvis du skal slutte som elev til sommeren. Skjema for oppsigelse finner du her. De som skal fortsette til høsten trenger ikke å gjøre noe.

Musikk- og kulturskolen

Musikk - og kulturskolen er en stor kulturaktør i Bærum Kommune og en av de største skolene i Norge. Vi holder til i Kunnskapssenteret i Sandvika.

Postadresse: 
Bærum kommune 
Musikk- og kulturskolen 
Postboks 700 
1304 SANDVIKA