Om oss

Kunnskapssenteret i Sandvika er navet i Bærum kommunes satsing på kunnskap. Senteret er et travelt sted med mange brukere, og vi har et uttrykt ønske om at vi skal være mer for flere. Senteret er en arena for utstrakt sambruk. Vi har universitetsutdannelse, høgskolestudier og kurs- og konferansefasiliteter. Voksenopplæringssenteret og Flyktningkontoret i Bærum driver sin virksomhet her, og Bærum Kommunes Kulturskole har sine undervisningstilbud her. 

Åpningstider: Mandag -Torsdag kl. 08-22, fredag 08-21, lørdag kl. 09-15. 

Resepsjon:  Telefon: 67 50 67 50 (08-16 man-fre)

Reservasjon av rom: Telefon: 67 50 66 26 (08-16 man-fre)

Epost: konferanse@baerum.kommune.no 

Vår besøksadresse er Otto Sverdrups plass 4, Inngang A, 1337 Sandvika.

Bygget ligger rett ved kollektivknutepunktet Sandvika Stasjon, med tog og buss.

 Kart

Kurs og konferanse

Vi ønsker deg velkommen!

Kunnskapssenteret i Sandvika tilbyr topp moderne kurs- og konferansefasiliteter i mange ulike størrelser for opp til 220 personer.
Her er romoversikten

Mer om våre tilbud finner dere her

 

Studietilbud

Kunnskapssenteret tilbyr studier fra OsloMet - storbyuniversitetet og fra Høgskolen i Sørøst-Norge.

Mer om våre studietilbud

Kulturskolen

Kulturskolen holder til i Kunnskapssenteret i Sandvika. Skolen har to fagområder - musikk og visuell kunst - og skal gi flest mulig barn og unge et godt undervisningstilbud innen disse områdene.

Kulturskolens egne nettsider

Voksenopplæringssenteret

Voksenopplæringssenteret i Bærum tilbyr opplæring i norsk og samfunnskunnskap for unge og voksne minoritetsspråklige. Det er viktig for oss å benytte varierte metoder i språkopplæringen og vi har i tillegg praksiskurs som kombinerer norskopplæring og praksis i ulike bedrifter. Vi tilbyr eksamensrettet Grunnskole for voksne over 16 år og en Spesialavdeling som gir tilbud om spesialundervisning for voksne etter sykdom eller skade.

Voksenopplæringssenterets nettsider

Flyktningkontoret

Flyktningkontoret har ansvar for å bosette og etablere flyktninger i Bærum kommune, samt koordinere innsatsen rundt voksne flyktninger i introduksjonsprogrammet. Antallet flyktninger som hvert år tas i mot, vedtas politisk.

Flyktningkontorets introduksjonsprogram