Korona   hva gjelder regler

Denne siden er for deg som jobber i Bærum kommune. Her finner du oppdatert informasjon som du som medarbeider må forholde deg til.

Hovedpunkter

Smittevern
Hold deg hjemme dersom du føler deg syk. Hold minst én meter avstand til andre. Vask hendene ofte.
Hjemmekontor
Hjemmekontor er påbudt for de som har mulighet, og har arbeidsoppgaver som kan gjennomføres på hjemmekontor.
Parkering
Det er fortsatt gratis parkering i Eyvind Lyches vei 10. Parkeringsavgift er gjeninnført på kommunale parkeringsplasser.
Testkriterier
Du finner informasjon på FHIs nettsider fhi.no

Her finner du lenker til oppdaterte regler, retningslinjer og prosedyrer som gjelder for deg som er medarbeider i Bærum kommune.

For nyheter og informasjon: Følg med i Yammer-gruppen "Hele Bærum kommune" eller emneknaggene #Covid19 og #Korona

Kort om koronavaksine

Gjeldende retningslinjer for medarbeidere

Smittevernregler på kontoret

Føringer for møter, seminarer og hjemmekontor

Koronahåndboken

I koronahåndboken finner du blant annet egne prosedyrer for de ulike tjenesteområdene. Lenken peker til Ansattportalen.

De nyeste endringene i retningslinjene gjelder blant annet:

• Blir en medarbeider syk som følge av vaksine, skal det benyttes egenmelding
  • Hvis ferie er avtalt men medarbeideren blir satt i karantene: Ferie avvikles som planlagt med mindre medarbeideren selv er syk. Legemelding kreves i så fall for å få erstattet ferien.

Generell informasjon om pandemien, som siste nytt om status, vaksinering, råd og regler etc. finner du her.

Mer informasjon om korona-pandemien