29. og 30. april blir det gratis festival med DJ og workshops med quads, skate, break og scoot. Gratis lån av utstyr. Velkomen!

UFB Vårslipp er en ungdomsfestival, men den er åpen for alle! Workshops er prioritert for ungdom og barn over 8 år som de første, men ellers er det ingen begrensninger. Alle er velkommen!

Festivalen arrangeres på Arena Bekkestua 29. april og på Rud Rampland 30. april. Den offisielle åpningen markeres med en tale fra ordfører Lisbeth Hammer Krogh og kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen 29. april kl. 12.

I Bærum finnes et mangfold av muligheter gjennom det vi kaller egenorganisert aktivitet. Dette skal Ungdom og fritid Bærum kommune løfte frem. Vi mener at vi kan inspirere og øke deltakelsen fra unge innbyggere når vi samles i et samlet arrangement, på flere av kommunens flotte anlegg. På UFB Vårslipp kan alle prøve seg på akkurat det de vil, det er ingen krav om ferdigheter eller krav om utstyr. Du kan låne alt du trenger hos oss.

UFB Vårslipp er Norges første festival for egenorganiserte aktiviteter. Arrangementet arrangeres av Ungdom og Fritid Bærum kommune. Festivalen arrangeres i samarbeid med Bufdir, Tverga, Ungdom og Fritid, BUA og Viken Fylkeskommune. Gratis for ungdom!

Les mer på nettsiden til Vårslipp.