Flere ganger hvert år inviteres innbyggere og ansatte til å høre eksterne fagfolk snakke om temaer som kan utvide perspektiver og gi ny innsikt.

Rådhusakademiet er en del av Bærumskomtansen – det handler om å dele.

Nå er vårens program klart:

• onsdag 26. april kl 12.30: Inger Østensjø fra KS, medlem i utvalget som står bak utredningen NOU Integrasjon og tillit. Hun kommer for å snakke om utvalgte tema fra utredningen som har fått oppmerksomhet i offentligheten.
  • torsdag 11. mai kl 12.30: Stig Bang-Andersen fra KS sitt Brussel-kontor og «Bærum og EU/EØS». Mer om KS og EØS på deres nettsider.
  • onsdag 30 .mai kl 12.30: Elisabeth Sem Christensen fra Groruddalssatsingen i Oslo kommune om resultater, erfaringer og utfordringer fra 10 år med områdesatsing i Groruddalen.

Alle foredragene holdes i formannskapssalen i Bærum rådhus. Det er ikke påmelding.