Fagrådets pris for Godt rusfaglig arbeid 2016 ble tildelt Susanne Jørgensen fra Rustjenesten Bærum kommune.

Fagrådet innen Rusfeltet i Norge deler hvert år ut en pris til en eller flere personer som over tid har gjort godt rusfalig arbeid.

Fagrådets begrunnelse
Susanne er sosionom, familieterapeut med videreutdanning i psykiatri. Hun har arbeidet med rusavhengige i Bærum kommune i en årrekke. Mange av menneskene hun har møtt har fått nye liv. Susanne Jørgensen har jobbet direkte med brukere i alle disse årene, og med et engasjement, faglig forståelse og hjertevarme som har kommet utallige rusavhengige til gode. Susanne er en sterk representant for alle dem som faktisk gjør jobben – som holder ut dag etter dag og år etter år i direkte kontakt med brukere, og som følger dem i deres opp- og nedturer.

Mer informasjon om prisen og de seks nominerte finner du på Fagrådets nettsider.