Her er noen aktiviteter for barn, unge og ungdom. Felles for alle aktiviteten som presenteres her er at de er gratis eller har en lavere deltagerkostnad.

Finner du noe som kan være artig for deg?

ARENA Bekkestua

• Uke 26 og 33: Inspirasjonskurs for barn over 10 år skate og sparkesykkel. Det er deltakerpris med matservering.   Ta kontakt med ARENA på telefon 941 38 322.
  • Uteanlegget ved ARENA Bekkestua er tilgjengelig men ikke bemannet i perioden 2. juli til 13. august.

Marie Plathe aktivitetssenter

For barn og unge i alderen 7- 13 år som bor i Bærum arrangeres Aktiv sommer 2018 med AIESEC. Kursene er dessverre fullbooket.

8. klasse til 3 klasse på VGS: I fem uker i sommer er det sommertilbudet aldersgruppen 14- 18 år. Følg Marie P. på Facebook, vi kommer til å oppdatere og endre programmet etter blant annet vær.

• Uke 26: Tusenfryd, båttur, Hvalstrand, gocart/Megazone og Altitude
  • Uke 27: Båt/Risenga, Frognerparken, Tusenfryd, strandtur, Oslo klatrepark og Liseberg
  • Uke 28: Besøksgård, jordbærplukking, gocart, Altitude, båt og vanngøy
  • Uke 29: Dagstur til Stavern, Frognerbadet, Oslo klatrepark, Tusenfryd, Gocart/Megazone
  • Uke 30: Programmet ikke satt enda.

Du kan melde deg på en tur av gangen. Det er begrensede plasser. Vær oppmerksom på at programmet kan endres ved uforutsette hendelser som sykdom, værforhold etc.
Påmelding på telefon: 92034629 kl. 14-17 (mandag til fredag) eller på Facebook.

Følg oss på Facebook, vi kommer til å oppdatere og endre programmet etter blant annet vær.

Actioncamp kl. 10-16 på hverdager. Oppmøte på Marie P. Det er noen ledige plasser. Gratis actionaktiviteter for ungdomsskoleelever med klatring, gocart og tubekjøring på sjøen.

• Uke 28: akrobatikkflyving.
  • Uke 28-33: Ulike sjøcamper for aldersgruppen 10-18 år.  Tilbudet er gratis. Vi drar ut på øyene i Oslofjorden og har sjøaktiviteter som fisking og bading. Vi er ute fire dager av gangen. Og det er plass til 45-80 personer pr. uke.

Alle aktivitetene krever påmelding og har begrensede plasser. Det er førstemann til mølla!
Påmelding: ikhlaque.chan@baerum.kommune.no  og  elisabeth.toth@baerum.kommune.no

Kurs i nysirkus

• Uke 32: Kurs i nysirkus arrangeres av CirkaSirkus. Mer informasjon kommer.

Rykkinn fritidshus

• Feire skoleslutt fredag 22. juni: Vi griller og har det fint på fritidshuset.
  • Uke 26-33: Åpent man-, ons- og fredag kl. 16-21. Alle tirsdager blir det dagsturer, til blant annet Tusenfryd, Drammensbadet, Teknisk museum og Bø i Telemark, hver uke med løpende påmelding.
  • 25. – 29. juni: Tur til Fårup sommerland og Blokhus i Danmark.
  • 5. -17. juli arrangeres familieturer til Valdres. I fire puljer av hver fire dager reiser om lag 150 deltagere på hyttetur med noen fritidsklubben. Ta kontakt for informasjon og påmelding.
  • Uke 32: Tur til Gøteborg. Ta kontakt med huset for informasjon og påmelding
  • Uke 33: Sjøcamp i samarbeid med Oslofjorden friluftsråd. Det arrangeres også aktiviteter og tilbud i regi av samarbeidspartnere som Voksne for barn.

Påmelding og informasjon Rykkinn fritidshus ved harald.pettersen@baerum.kommune.no og gro.a.haugen@baerum.kommune.no
Ta kontakt med Rykkinn fritidshus for mer informasjon eller påmelding til turene.

Ungdommens Kulturleir

Er du mellom 13-17 år og kommer fra Akershus? Akershus Barne- og Ungdomsråd (ABUR) arrangerer Ungdommens Kulturleir 29. juli – 3. august på Follo folkehøyskole i Vestby. Kurs i låtskriving, teater, film, musikal, hip hop og tegneserie.  Deltagerne bor på folkehøyskolen og serveres mat tre ganger om dagen.

Deltagerpris er koster 2.850,- per person (2.390,- hvis det er flere søsken).  Påmelding til abur@online.no etter "førstemann til mølla-prinsippet".
Her kan du lese mer om arrangementet.

Sommerklubb på Kalvøya

Et tilbud til deg som skal begynne i 5. klasse og frem til 7. klasse.

• Uke 26, 27, 32 og 33: På idylliske Kalvøya skal vi bade, såpeskli, sole, grille, kajakkpadle, spille fotball og mye mer fra kl. 09-16. Arrangør er KFUM og KFUK i samarbeid med Bærum kommune.

Deltagerpris er 1000,- pr. uke eller 250,- for enkeltdag.
Har du spørsmål, kontakt sommerklubben@kfuk-kfum.no

Her kan du lese mer om tilbudet og melde deg på.