Vet du en feil? Ser du feil og mangler på det kommunale veinettet, meld det inn til oss!

Via en app på din smarttelefon eller kommunens nettsider kan du enkelt melde inn feil og mangler på det kommunale veinettet direkte til oss.

Appen er svært enkel å bruke. Du kan laste den ned til iPhone eller Android gjennom å skanne QR-koden.

qr koder

Apple store (iOs) - Last ned appen her.
Google play app store (Android) - Last ned appen her

Slik melder du fra om feil:

• Hvor er du? Feilen/mangelen markeres på et kart over Bærum.
  • Hva er galt? Bruker må spesifisere hva feilen gjelder, herunder kategori og type skade.
  • Ta et bilde: Legg ved et bilde av feilen før den sendes inn til registrering.

Du kan se status på arbeidet med å rette feilen i appen eller på kommunens nettsider.

Trenger du hjelp med tjenesten eller savner du en kategori å melde feil på? Send en mail til meldenfeil@baerum.kommune.no

Du kan melde inn feil knyttet til:

• Kjøreveier
  • Avfall
  • Skilt og trafikksikkerhet
  • Vegetasjon
  • Veidrenering
  • Gang- og sykkelveier
  • Parkering
  • Bru/undergang
  • Gatemøbel
  • Mur
  • Rengjøring
  • Trapp/gangsti

Til neste vinter blir det mulig å melde inn manglende brøyting og strøing. I 2017 skal det åpnes for feilmelding på blant annet parker og idrettsplasser.

Klikk her for mer informasjon.