Er du opptatt av utviklingen i Sandvika? Under Byfesten 26. august inviterer kommunaldirektør Arthur Wøhni til foredrag om pågående planer og prosjekter i Sandvika.

Her vises også konturene av hvordan områdene tiknyttet byen naturlig skal integreres i utviklingen.

I årene fremover vil Sandvika gå gjennom en stor utvikling og forvandling. Målet er å finne gode løsninger for innbyggerne, besøkende og næringslivet slik at Sandvika blir et attraktivt sted både å være, bo, leve og jobbe.

Under  Byfesten kan du lære mer og dele dine tanker om utviklingen i Sandvika - enten ved å gå innom kommunens stand eller høre foredraget om Sandvika.

- Vi inviterer alle til å komme innom standen vår foran rådhuset og ta en prat. Utviklingen av Sandvika blir best gjennom et godt samspill mellom innbyggere, utbyggere, næringsliv og kommunen, sier kommunaldirektør Arthur Wøhni.

Wøhni understreker at utviklingen av Sandvika skal være en åpen prosess, der kommunen vil invitere til en rekke ulike aktiviteter for å sikre at "alle" er med. Det er viktig for kommunen at innbyggere, næringsliv og andre interesserte kan komme med ønsker, tanker og ideer.

Foredraget om Sandvika blir holdt i rådhuset både klokken 13 og klokken 15 lørdag.

Inviterer til byvandring

Søndag 27. august klokken 14 blir det også mulig å være med spesialrådgiver Ellef Ruud til en times byvandring i Sandvika. Møt opp ved Kommunegården: Dere tar turen over til Sandvika vest, innom Elias Smiths vei, Løkkehaven og tilbake gjennom sentrum.

Les mer om utviklingen av Sandvika her

Her er de planlagte utviklingsområdene i Sandvika:

• Sandvika sentrum øst
  • Hamang-/Industriveien