Nå kan du bli kjent med Fornebu gjennom to bøker som presenterer hva området har å by på av kunst og arkitektur.

Bærum kommune, Koksa Eiendom, Statoil og Telenor står bak Fornebu – kunst & arkitektur, to nye bøker som til sammen viser 34 bygg og 40 kunstverk på Fornebu.

– Kunst skaper en ramme for refleksjon og nytenking. Jeg vil tro at bøkene kan brukes som guide for de som tar turen hit til Fornebu, sa Telenors styreleder Gunn Wærsted ved lanseringen.

Fornebulandet er i ferd med å bli et spennende sted for opplevelse av kunst. De siste årene har det blitt investert utendørskunst for godt over 100 millioner kroner, både fra kommunen og fra næringsaktører på Fornebu.

– Det handler om det gode samfunnet vi skal bygge på Fornebu. Her skal vi ta vare på de gode kvalitetene, sier ordfører Lisbeth Hammer Krog.

I løpet av neste uke vil  de fleste bokhandlere i Bærum, samt de store bokhandlerne i Oslo, Asker og andre store byer ha bøkene i salg. Den kan også bestilles på nett www.fadefornebu.no