Årets stipendmottakere er Emilie Sophie Valentiner, Lars Halvor Andreassen og Jørgen Magnus Haslum. Kulturprisen 2017 går til kulturprodusent Cecilie Due.

Stipend og priser ble delt ut under årets nyttårskonsert i Bærum kulturhus 13. januar.

Emilie Sophie Valentiner er danser med lang erfaring tross ung alder. Hun kommer fra Sandvika, og vokste opp i studioene til KGB Dans og ballett, hvor hun tilbrakte mye tid sammen med likesinnede. Lars Halvor Andreassen kommer fra Kolsås, og er skuespiller med en rekke ferdigheter innen sang og musikk. En kreativ mann som allerede har gitt mye til Bærums befolkning. Jørgen Magnus Haslum kommer fra Bekkestua og han synger opera. Han startet svært tidlig å synge, og begynte i Sølvguttene allerede som 7-åring.

Årets prismottaker Cecilie Due har vært medlem i BærMuDa siden oppstarten i 1989. Hun opptrer i mange roller både på, før og etter, under og over – og på scenen. Hun er også en drivende kraft i kommunens fellesarrangementer, en ildsjel med kreative og produktive evner. Hun er både prosjektleder og primus motor for Sandvika Byfest.

Mer om prisvinnerne kan du lese her.

Juryen har bestått av Morten Skauge, leder for hovedutvalg for miljø, idrett og kultur, Nina Grøholt og Jacob Falch, begge representanter for Bærum kulturråd, kultursjef Berit Inger Øen og rådgiver Bitte Skage fra Bærum kommune.