Jan Vidar Moen er ansatt som kommunalsjef for Utvikling og digitalisering i Bærum kommune.

Utvikling og digitalisering er et nytt kommunalsjefområde, som sorterer under Organisasjon, styring og utvikling (OSU).

Jan Vidar Moen kommer fra stillingen som direktør for IKT Utvikling i Etterretningstjenesten, og har tidligere jobbet i Forsvarsstaben der han ledet arbeidet med å utvikle og forankre Forsvarets Digitaliseringsstrategi. Han har hatt mange lederjobber innenfor IKT og Digitalisering på flere nivåer i inn- og utland.

- Nå ser jeg  frem til å jobbe med innovasjon, digitalisering og utvikling i en så fremoverlent kommune som Bærum, sier kommunalsjef Jan Vidar Moen. s

- Jeg er glad for at Jan Vidar Moen med sin brede og tunge kompetanse har valgt Bærum kommune. Han skal lede svært viktige innsatsområder i kommunen, sier kommunedirektør Geir B. Aga.

Utvikling og digitalisering inngår i politikkområde OSU, som ledes av kommunaldirektør Bente Rudrud Herdlevær.

Jan Vidar Moen