Kaféen K18 finner du i de gamle lokalene til kafe Artista. Her blir det gratis kaffe og "noe å bite i" onsdag 26. til og med fredag 28. april.

Den offisielle åpningen av K18 foretas av ordfører Lisbeth Hammer Krog 25. april kl. 16.  Det er Høl i CV'en som står for drift av tilbudet på dagtid, mens Ungdom og fritid vil drifte tilbudet på ettermiddagene og kveldstid.

Bli kjent med K18 – gratis kaffe

Onsdag 26. til og med fredag 28. april åpnes dørene med gratis kaffe med «noe å bite i».

K18 er for alle

Målet er at K18 blir en møteplass der alle, uansett alder og interesser skal føle seg velkommen. Huset har gjennomgått en stor forvandling. Nye toaletter, slipte gulv, nye bord, stoler og benker, bardisk, kaffemaskiner, kjøkken og oppholdsrom er klare til å ta imot besøkende.

Kafédrift

Kaféen er åpen fra tirsdag til søndag kl. 11-16 og Høl i CV´en står for servering av bakevarer, kaffe, is og småretter/rundstykker/bagetter. Ungdom og fritid overtar servering og drift av kafeen kl. 16 to kvelder i uken. Hvordan stedet best skal driftes og hva innholdet skal være på kveldstid, utvikles sammen med de unge.

Adkomst

K18 ligger i det gule huset ved Rigmorbrygga. Der er det for tiden begrenset fremkommelighet på grunn av byggearbeider. For å komme til K18, følg merking ved klubbhuset til Bærum SK.