Kjære alle innbyggere i vår flotte kommune.

Vi har snart lagt bak oss nok et krevende og annerledes år. Vi har levd med pandemien i snart to år. Den har satt sine spor.

Årets feiring blir også en annerledes feiring, og selv om vi ikke kan treffe så mange fysisk, så kan vi holde kontakten – ta en telefon, en god prat eller invitere til en tur.

Verdien av å være raus og gi hverandre litt ekstra omsorg nå er viktig.

Tid er den mest verdifulle gave vi kan gi, tiden får vi aldri tilbake. Derimot byttes tiden vi gir til minner som vi alltid har med oss! Bruk derfor tid nå i julen med hverandre.

Jeg vil sende:

Varme tanker til alle de som går på jobb i julen slik at vi andre kan føle oss trygge og ha tid med våre egne. Ikke minst blir vi minnet på alle som legger ned en ekstra innsats når også denne julen blir preget av pandemi og usikkerhet.

Varme tanker til alle helsearbeidere som står i situasjoner på grunn korona i uke etter uke. Til undervisningspersonell og medarbeidere i barnehager

Varme tanker til alle arbeids- og næringslivsaktører som sliter.

Varme tanker til alle barn og unge som – nok en jul – opplever at juletradisjoner ikke kan gjennomføres.

Varme tanker til alle som sitter alene eller føler seg nedstemt.

Ingen kan tenne lys for alle, men alle kan tenne lys for noen!

Jeg ønsker dere alle en trygg og god jul og et nytt år med håp og muligheter.

Beste hilsen,
Lisbeth Hammer Krog