Mandag 27. desember og tirsdag 28. desember deles det ut hurtigtester på kjøpesentre i kommunen.

Testene deles ut fra kl. 11 og senest frem til kl. 14 (vi deler ut til beholdningen er tom). Her finner du standene:

• Sandvika Storsenter - ved Meny
  • Fornebu S
  • Bærums verk senter
  • Bekkestua senter
  • Egon Bekkestua
  • Egon Sandvika

Standene vil være bemannet av ansatte fra serveringsbransjen.

Blant innbyggerne i Bærum er det mange som er bekymret for smittesituasjonen. Sosiale sammenkomster i julen kan ha forsterket denne bekymringen. Derfor ønsker kommunen å tilby gratis hurtigtester i romjulen.

Disse hurtigtestene vil komme i tillegg til testene kommunen får fra Folkehelseinstituttet.

Det har vært stor pågang til smittetelefon og til testsenter. Hurtigtester har vært mangelvare i Asker og Bærum de siste ukene. Antall hurtigtester i forretningene har økt. Derfor oppfordrer kommunen innbyggerne til å handle når det er behov for det.

Du kan hente en hurtigtest til deg selv og til sammen 5 per husholdning. Vi deler ut til beholdningen er tom.