Natt til torsdag 28. desember rykket Asker og Bærum brannvesen ut til en mindre brann i et vaktrom i Skytterdalen 17. Det var aldri fare for at brannen skulle spre seg, ingen ble skadet og evakuering av beboere foregikk uten dramatikk.

En representant for Eiendom i Bærum kommune kom til Skytterdalen 17 kort tid etter oppringing fra brannvesenet natt til torsdag, og oppfølgingsarbeidet er nå i gang.

Det er bestilt en  gjennomgang av brannalarmanlegget og et skadesaneringsfirma vil være på plass fredag 29. desember.

Brannen oppstod i et vaktrom i bygget og ikke i en leilighet. - Det er gjort en avtale med forvalter om at oppbygging av vaktrommet skjer på nyåret, sier enhetssjef ved Eiendom i Bærum kommune Guri Fuglesang.