I 30 dager skal 15 bæringer leve med én bærekraftig utfordring hver. Underveis deler deltagerne oppturer, nedturer og erfaringer på en blogg.

Hva kan vi i Bærum gjøre for å skape et miljøsmart lokalsamfunn og en klimaklok kommune? Hvilken rolle har du og jeg i det store bildet? Betyr egentlig det vi gjør noe? Det er vi mange som lurer på.

For å utforske dette er en gruppe bæringer invitert til å ta klimasaken med seg hjem. I løpet av 30 dager skal disse gjennomføre én vaneendring i klimavennlig retning. Underveis blir de utfordret til å reflektere over forskjellige sider ved endring, og dele erfaringer og refleksjoner med andre.

Alt deles på bloggen bærumsfolk.no

Følg Bærumsfolk på Facebook.

Om prosjektet

I perioden 14. mai til 12. juni i 2019 skal den første gruppen med 15 Bærumsfolk leve med én endring hver, som kan knyttes til klima og miljø. Underveis gis oppfølging fra forskere på endring og klima.

Prosjektet kjøres i tre runder: Først nå, fra 14. mai til 12. juni. Så til høsten og deretter til neste vår.

Prosjektet er et samarbeid mellom Bærum kommune og organisasjonen cCHANGE.