Arendalsuka går av stabelen fra 12. til 17. august i år. Bærum kommune er representert i rekke spennende og viktige debatter.

På bakgrunn av skyteepisoden ved Al-Noor Islamic Centre og dødsfallet på Eiksmarka, har kommunen endret programmet under Arendalsuka.

Her er en oversikt over Bærum kommunes deltakelse. Enkelte av arrangementene blir streamet.

Mandag 12. august

Kl. 10.00-10.50: Kommunaldirektør Bente Rudrud Herdlevær leder debatten «Hvordan faktisk redusere kommunale kostnader og samtidig skape bedre innbyggertjenester?».

Tirsdag 13. august

Kl. 08.00-10.00: Kommunaldirektør Bente Rudrud Herdlevær holder innlegg og sitter i panelet i «Digital modenhet – fra ambisjon til realitet».
Lenke til arrangementet finner du her

Kl. 10.00-12.00: Kommunaldirektør Arthur Wøhni holder innlegg under «Innbyggerstemmen – nøkkelen til suksess».
Lenke til arrangementet finner du her

Kl. 12.00-13.30: Eiendomsdirektør Kristin Fagerhaug deltar i debatten «Råtner kommune-Norge på rot?».
Lenke til arrangementet finner du her

Kl. 12.00-13.00: Næringssjef Tore Gulli deltar i debatten «Arbeid er ofte det beste – hvordan kan næringslivet gjøre mer for å få flere inn i arbeidslivet.
Lenke til arrangemententet finner du her

Kl. 13.00-14.20: Christian Sørbye Larsen fra Grunnskoleavdelingen deltar i debatten «Er kompetansebristen fikset nå?».
Lenke til arrangementet finner du her

Kl. 16.00-17.00: Bente Rudrud Herdlevær i debatt om hvordan teknologien kan hjelpe oss til å forbedre folkehelsa.

Onsdag 14. august

Kl. 08.00-09.30: Kommunaldirektør Bente Rudrud Herdlevær deltar i debatten «Å være leder i kommunene - hvordan kombineres det med forventningene og kravene som følger med politisk styring?».
Lenke til arrangementet finner du her

Kl. 09.00-09.45: Eiendomsdirektør Kristin Fagerhaug deltar på «Smarte kommuner har smarte bygg, hvor smart er din kommune?». Sommerstudenter fra Accenture og Telenor presenterer sine funn, etterfulgt av diskusjon mellom studenter, Telenor, Accenture og ordfører.
Lenke til arrangementet finner du her

Kl. 13.15-14.00: Unni Larsen fra Smart City Bærum deler erfaringer under «Selvkjørende busser/autonom transport». Bærum kommune er medarrangør. Lenke til arrangementet finner du her

Kl. 15.00-16.00: Kommunaldirektør Arthur Wøhni deltar i debatten «Byutvikling - hvor tett og høyt vil vi ha det?».
Lenke til arrangementet finner du her

Kl. 15.00-16.30: Skolesjef Siv Herikstad skal være med på en «Bruk hue»-demo kl. 16 etter debatten «Hvor langt inn i på elevers mobiler strekker skolens ansvar seg?»
Lenke til arrangementet finner du her

Kl. 15.30-17.00: Unni Larsen fra Smart City Bærum deltar i debatten «Smart samspill for smarte samfunn».

Torsdag 15. august

Kl. 10.00-12.00: Edel Hegerholm, NAV-leder og leder for Globale Bærum holder innlegg under «Mangfold, mentoring og sosial bærekraft». Globale Bærum er medarrangør.
Lenke til arrangementet finner du her

Kl. 18.00-1930: Christian Sørbye Larsen fra Grunnskoleavdelingen og Simen Spurkland, lærer på Vøyenenga skole, deltar i debatten «Mens vi venter på Fagfornyelsen L20: Spiller Fagfornyelsen og digitalisering av norsk skole på lag?».