I sommer er det endringer i åpningstiden flere steder i kommunen.

Kommunens åpningstid for publikum i Kommunegården i perioden 25. juni til 3. august er kl. 8.00 - 15.30. Dette gjelder tilgang til alle tjenester i Kommunegården, inkludert Veiledningstorget, sentralbordet og kundesenteret hos Plan- og bygningstjenester.
Resepsjonen i Bærum rådhus holder stengt i perioden 2. juli til og med 27. juli.

Andre åpningstider

• Isi gjenvinningsstasjon: fra 2. til 30. juli, mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 7-16, torsdag kl. 7-18 lørdag kl. 8-16
  • Helsestasjonene 0-5 år - se helsestasjonenes nettsider
  • Helsestasjon for ungdom: fra 2. til 27. juli, Sandvika helsestasjon mandager kl. 15.30-18.30, Bekkestua helsestasjon onsdager kl 15.30-18.30.
  • Bibliotekene – se oversikt på nettsidene
  • Svømmehallene: Nadderudhallen og Berger svømmehall holder sommerstengt fra 1. juli til og med 12. august, Hundsund bad holder sommerstengt fra 30. juni til og med 12. august.

Utenom kontortiden finnes det døgnåpne vakttjenester man kan kontakte ved behov.