Mandag 13. desember åpnet ordføreren den nye parken på Bekkestua.

Mandag formiddag åpnet lekeparken ved Gjønnes gård på Bekkestua. Ordfører Lisbeth Hammer Krog åpnet parken sammen med ivrige barn fra Gjønnesskogen barnehage. Barna stilte med egenprodusert julelenke for anledningen.

Gjønnesparken

- Bærum kommune er stolte av å kunne åpne det første aktivitetsområdet i Gjønnesparken. Lekeplassen vil være et viktig element i parken for barna og et treffpunkt for voksne. Dette er ett av mange grønne tiltak i kommunen vår, sier Lisbeth Hammer Krog.

- Det er veldig moro å se hvilken glede hele parken har ført til både for to og firbente, sier Lisbeth Hammer Krog.

I parken finnes en stor lekeplass, fotballmål og flere turstier. Trenger du en liten pause fra hverdagen, finner du også sittegrupper i naturskjønne omgivelser.

Det er landskapsarkitektfirmaet Bjørbekk & Lindheim som har prosjektert lekeplassen og entreprenøren Skaaret Landskap har bygget lekeplassen.

Åpning av lekeparken

Mer om Gjønnesparken