Det blir etablert en aktivitetspark på grusbanen ved Kirkerudbakken, og nær Vøyenenga skole, Vøyenenga senter og større boligutbygging på Vøyenenga.

Vøyen aktiv, en lokal forening ved Vøyenenga, har i lengre tid vært pådriver for etablering, og det har vært et prøveprosjekt med støtte fra kommunen i området.

Resultatet er et anlegg med variert tilbud for personer i alle aldre, med fokus på ungdommens ønsker og å skape en sosial samlingsplass. Anlegget i forprosjektet består av skateområder, gangveier med utfordringer tilpasset alle aldre, treningsområde, trampoliner, parkour, pumptrack, klatreområde og diverse
sosiale soner.

Bærum kommune støtter utviklingen av prosjektet med 2 mill. kroner.

Lokaliseringen nær Kirkerudbakken og Vøyenenga skole kan bidra til et attraktivt aktivitetsområde både sommer og vinter. Med sin plassering vil anlegget være nært knyttet til Vøyenenga, Emma Hjorth, Dønski, Hauger, Hamang og fremtidig utbygging ved Franzefoss.