Vil du finne på noe i sommer?

Her er noen aktiviteter for barn og unge.

ARENA Bekkestua

Uke 26 og 27: Inspirasjonskurs skate med matservering. Det er deltakerpris.   Ta kontakt med ARENA på telefon 941 38 322.

Bærumungdommens motorsenter

Uke 26  Actionsport. Tilbudet er gratis. Ta kontakt med Jan Erik Naglic e-post jan.naglic@baerum.kommune.no eller på telefon 941 51 226.

Marie P

Uke 26-28:  Actioncamp kl. 10-16 på hverdager. Oppmøte på Marie P. Det er noen ledige plasser. Gratis actionaktiviteter for ungdomsskoleelever med klatring, gocart og tubekjøring på sjøen. Uke 28 med akrobatikkflyving.

Uke 26-29: Aktiv sommer kl. 09-17 på hverdager. Gratis og oppmøte på Marie P. Fulltegnet

Uke 26-32: For ungdomsskoleelever og familier. Vi skal gå toppturer som kan være krevende. Tilbudet er gratis.  Samarbeid med fjellfolk og foreldreorganisasjoner. Åpent for alle. 90-120 plasser pr. uke, det er noen ledige plasser 30. juni - 02. juli.

Uke 28-33: Ulike sjøcamper for aldersgruppen 10-18 år.  Tilbudet er gratis. Vi drar ut på øyene i Oslofjorden og har sjøaktiviteter som fisking og bading. Vi er ute fire dager av gangen. Og det er plass til 45-80 personer pr. uke. Det er alltid mulig å få utvidet antallet deltakere ved behov.

Dagsturer: I tillegg har vi gøyale dagsturer hele sommeren for unge fra 10-18 år til steder som: Tusenfryd, Badeland i Bø, gårdsbesøk, sykkelturer, Kalvøyaturer, Kolsåstoppenturer, fisking og bading etc. Program vil bli lagt ut ukentlig fra sommerferiens start.

I juli planlegges det en tur til Bergen.

Fellesaktivitet med somalisk/kurdisk/filippinsk/ pakistanske kvinner er under planlegging.

Alle aktivitetene krever påmelding og har begrensede plasser. Det er førstemann til mølla!

Påmelding til ikhlaque.chan@baerum.kommune.no  og  elisabeth.toth@baerum.kommune.no

Rykkinn fritidshus

Uke 26-33: Åpent kl. 17-21 nesten hver kveld. Det blir dagsturer, til blant annet Tusenfryd, Drammensbadet, Teknisk museum og Bø i Telemark, hver uke med løpende påmelding. Ta kontakt med Rykkinn fritidshus for informasjon om turene.
Rykkinn reiser på fjellet 21. juli. Ta kontakt for informasjon og påmelding.

Uke 32:  Tur til Gøteborg. Ta kontakt med huset for informasjon og påmelding

Uke 33:  Sjøcamp i samarbeid med Oslofjorden friluftsråd. Det arrangeres også aktiviteter og tilbud i regi av samarbeidspartnere som Voksne for barn. Påmelding og informasjon Rykkinn fritidshus ved harald.pettersen@baerum.kommune.no og gro.a.haugen@baerum.kommune.no

KFUK/KFUM sommerklubb på Kalvøya

For deg som skal begynne i 5. klasse og frem til 7. klasse.

Uke 26, 27, 32 og 33: På idylliske Kalvøya skal vi bade, såpeskli, sole, grille, kajakkpadle, spille fotball og mye mer!

Det er deltagerpris, 1000,- pr. uke eller 250,- for enkeltdag.

Har du spørsmål, kontakt sommerklubben@kfuk-kfum.no

Her kan du lese mer om tilbudet informasjon og melde deg på.